Transatlas Mont Ventoux
Transatlas Mont Ventoux

Medische begeleiding voor iedereen

 

Recreatieve sporter

Voor mensen die starten met sport of al intensief sporten, zijn medische begeleiding en advies geen overbodige luxe. SPORTS-CLINIC biedt individuele medische begeleiding aan voor iedereen! Ook sporters met specifieke gezondheidsproblemen of blessures kunnen terecht in de SPORTS-CLINIC.

 

Sporters van hoog niveau


SPORTS-CLINIC biedt topsporters een kwaliteitsvolle begeleiding aan: attesten van sportmedische geschiktheid door erkende keuringsartsen, inspanningstesten, trainingsbegeleiding, voedingsadvies en mentale trainings(bij)sturing… SPORTS-CLINIC zorgt voor een programma op maat!

In geval van blessures of andere sportgerelateerde klachten biedt SPORTS-CLINIC een snelle diagnose en accurate behandeling.

 

Bedrijven

Een gezonde en sportieve levensstijl betekent vaak ook fitte en gezonde werknemers binnen een bedrijf. De talrijke voordelen zijn wetenschappelijk aangetoond: minder ziekteverzuim, meer productiviteit, een betere werksfeer …
SPORTS-CLINIC biedt bedrijven de expertise aan om hun werknemers op een medisch verantwoorde manier  te laten sporten (sportdagen, deelname aan en voorbereiding  van sportieve events…). Naast een sportmedisch onderzoek en een inspanningsproef kan SPORTS-CLINIC de verdere begeleiding van de beginnende of meer ervaren sporter verzorgen (oa door trainings- , voedings- en lifestyle-advies).