Druksensoren in loopschoenen Dynamische meting op loopband Druksensoren in fietsschoenen Dynamische meting op koersfiets
Druksensoren in loopschoenen Dynamische meting op loopband Druksensoren in fietsschoenen Dynamische meting op koersfiets

Dynamische meting van steunzolen

Tijdens het sporten worden onze voeten zwaar belast. Een optimale ondersteuning is dan ook zeer belangrijk en kan veel blessureleed vermijden.

 

In de Ortho-clinic bieden we u de mogelijkheid om tijdens het sporten na te gaan of uw voeten voldoende ondersteund worden.

 

U kan getest worden op de loopband of met uw eigen fietsschoenen op de koersfiets. Wij voorzien pedalen voor gewone sportschoenen of fietsschoenen met SPD-bindingen. Indien u fietsschoenen heeft met een ander type bindingen, kan u uw eigen pedalen meebrengen.

 

Tijdens de test worden in uw schoenen druksensoren geplaatst. Hiermee kan precies gemeten worden welke belasting uw voet ondergaat tijdens het sporten.

 

Indien nodig, kunnen aangepast sportzolen voorzien worden door de firma Orthopedie Leunen. 

 

Met uw nieuwe zolen in uw schoenen wordt dezelfde drukmeting verricht om zeker te zijn dat uw voeten de optimale steun krijgen die ze verdienen.

 

Drukmeting zonder aangepaste steunzolen Drukmeting met aangepast steunzolen